Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dinamov protivnik srušio Barcelonu, Atletico svladao Leipzig

Večeras je budući protivnik Dinama u Ligi prvaka dočekao Barcelonu. Monaco je imao odličan početak utakmice jer je u 10. minuti Eric Garcia dobio crveni karton zbog prekršaja kao posljednji igrač u obrani gostiju. Zbog toga je Barcelona do kraja utakmkce imala igrača manje, a šest minute kasnije je Monaco poveo.

Maghnes Aklipuche se s desnog krila zabio u sredinu te lijevom nogom zabio za 1:0. U 28. minuti je Marc Casadò odigrao dugu loptu prema Lamine Yamalu koji se sjajno namjestio na svoju lijevu nogu te zabio za 1:1 što je bio konačni rezultat prvog poluvremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dijelu je Monaco bio bolja ekipa, a u 71. minuti su došli do vodstva. George Ilenikhena je zabio na asistenciju Vandersona za konačnih 2:1 i veliko slavlje Monaca. Mladi Francuz je oborio rekord Kyliana Mbappéa te je postao najmlađi strijelac za Monaco u Ligi prvaka.

Atletico Madrid je na svom terenu dočekao RB Leipzig, a gosti su poveli već u četvrtoj minuti preko Benjamina Šeška. Domaćin se vratio u 28. minuti kada je gol postigao Antoine Griezmann, a Francuz je upisao i asistenciju u 90. minuti kada je José Maria Giménez zabio za konačnih 2:1.

Brest je na svom terenu svladao Sturm Graz rezultatom 2:1.

Komentari

Povezano