Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dinamov protivnik u Ligi prvaka preokretom do nove pobjede

Peto kolo njemačke Bundeslige otvoreno je večeras dvobojem Borussie Dortmund i Bochuma. U zanimljivoj utakmici na Signal Iduna Parku pobjedu je odnijela domaća ekipa, a konačan rezultat nakon preokreta bio je 4:2.

Gosti su sjajno ušli u susret i već u 21. minuti vodili s 2:0. Najprije je u 16. minuti na proigravanje Philippa Hofmanna poentirao Matúš Bero, da bi pet minuta kasnije Dani de Wit iskoristio pogrešku vratara crno-žutih i udvostručio prednost. Potonjem Nizozemcu bio je to prvijenac u dresu Bochuma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćini su smanjili zaostatak koncem prvog dijela kada je na ubačaj Juliana Brandta loptu u mrežu pospremio Serhou Guirassy. U nastavku je Borussia zaigrala opasnije, a u 62. minuti Emre Can je, realiziravši kazneni udarac, poravnao rezultat.

Momčad Nurija Şahina potpuni je preokret u posljednjih 15 minuta susreta kompletirala na krilima dvostrukog strijelca Guirassyja i Felixa Nmeche. Valja naglasiti kako je 28-godišnji Gvinejac po dolasku u Dortmund u četiri utakmice postigao jednaki broj golova.

U redovima Bochuma, koji je ove sezone i dalje bez pobjede, Jakov Medić nastupio je kroz čitavih 90 minuta. Peto kolo Bundeslige nastavit će se dvobojima u subotu i nedjelju, a posebna je pažnja okrenuta ogledu Bayerna i Bayer Leverkusena.

Standings provided by Sofascore

Komentari

Povezano