Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dinamovi juniori remijem ispali iz Lige prvaka

Svoj put u UEFA Youth League, juniori Dinama nastavili su uzvratnom utakmicom na Maksimiru protiv Basela. Nakon nesretnog poraza od 2:0 u prvoj utakmici, pred Modrima je bio ogroman zadatak ukoliko žele u iduću fazu. Na kraju nisu uspjeli te je završilo 0:0.

Nakon pola sata ničega Dinamo je prvi puta zaprijetio. Luka Vrbančić je u sredini pronašao Zlatana Koščevića koji nije dobro zahvatio loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolju priliku u prvom dijelu propustili su gosti u 39. minuti. Axel Kayombo je napravio većinu posla i vratio loptu za Yannisa Rytera. On je iz sjajne pozicije pucao pored gola.

To je bilo više-manje sve iz prvog dijela. Dinamovi juniori su definitivno razočarali u prvih 45 minuta. Očekivala se opsada gola Basela koju na kraju nismo dočekali.

Odmah na početku nastavka Dinamo je zaprijetio. Poslije gužve na korneru sam je ostao Tomas Baković kojemu je u zadnji trenutak udarac blokirala obrana.

U 72. minuti Dinamo je ostao s igračem manje. Koščević je nepotrebno startao na gostujućeg vratara i tako zaradio drugi žuti karton.

To je označilo kraj nadanja te je završilo 0:0. Dinamo se tako oprašta od Lige prvaka.

Komentari

Povezano