Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dinamu propao novi transfer

Premda smo već pisali kako je dolazak Koffija Kouaa u zagrebački Dinamo riješen posao, svježe informacije govore kako do potpisa za Modre ipak neće doći.

Naime, Bjelokošćan je navodno dogovorio sve uvjete sa zagrebačkim klubom, da bi danas pao liječnički pregled! Shodno tome, izgledno je kako je transfer igrača iz francuskog Metza propao, te Dinamo na poziciji desnog beka zasad ostaje samo na Stefanu Ristovskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetnika radi, Sadegh Moharrami prvo je otišao iz redova Modrih zaigrati na Azijskom kupu za svoj Iran, da bi se tamo teže ozlijedio zbog čega je upitno kada će biti dostupan za teren. Dinamo je u Kouau vidio mladog igrača (25 godina) koji odmah može pojačati konkurenciju na desnom beku a i kroz dogledno vrijeme zamijeniti Ristovskog.

Kouao je navodno već bio u Gelsenkirchenu na liječničkom pregledu prije potpisa za Schalke prije nego je Dinamo njegovom matičnom klubu ponudio bolje uvjete transfera, pa je Bjelokošćan napustio Njemačku i otišao prema Zagrebu. Preostaje vidjeti hoće li Dinamo do kraja prijelaznog roka posegnuti za nekim drugim rješenjem na kritičnoj poziciji…

Komentari

Povezano