Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dinko Jeličić novi trener HNK Gorica

Nakon odlaska Željka Sopića u Rijeku, Gorica nije dugo čekala na imenovanje novog trenera. Novo ime na trenerskoj klupi je Dinko Jeličić.

Zadnji angažman Jeličić je imao u saudijskom Al-Nassru. Tamo je trenirao i jednog od najboljih nogometaša u povijesti Cristiana Ronalda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U karijeri je još bio na klupi Kustošije, Rudeša te Novigrada. U hrvatskom nogometu zadnji angažman bila mu je Kustošija s kojom je bilježio dobre rezultate.

Iznimno mi je zadovoljstvo biti novi trener Gorice, koju vidim kao klub s jako dobro organiziranim sustavom, klub koji se prošle sezone izvukao iz vrlo teške situacije. Svi u klubu su napravili veliki posao pod vodstvom trenera Sopića i njegovog stručnog stožera, zajedno sa sportskim direktorom Brkljačom i predsjednikom Črnkom, koji su također bili jako bitni u toj priči.

Ideja je da se klub ove sezone stabilizira i da se napravi dodatan iskorak, a to je dobra prilika i za mene kao trenera. Uz takvu ekipu ima puno prostora za nadogradnju. Gorica ima karakternu ekipu što me najviše i privuklo – kazao je trener Jeličić, koji će danas odraditi prvi trening s ekipom, a debi na klupi naše momčadi imat će u subotu, u gostima kod svog bivšeg kluba, Rudeša.

Izjava Dinka Jeličića za Facebook HNK Gorica
Komentari

Povezano