Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dino Prižmić otvorio turnir u Zagrebu pobjedom

Prvi od pet hrvatskih predstavnika na Challengeru u Zagrebu plasirao se u drugo kolo. Dino Prižmić je nakon dva i pol sata igre pobijedio Aziza Dougaza s 2-1 u setovima.

U prvom setu je mladi Splićanin rano uspostavio dominaciju te je odjurio na 5:1. Tunižanin je uspio smanjiti na 5:3, ali tada Prižmić ipak koristi svoj drugi servis za set te treću set loptu za osvajanje seta sa 6:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga dionica igre donijela je identičan tijek igre, ali suprotne osvajače seta. Dougaz je ovaj put došao do prednosti 5:1 da bi zatim Splićanin smanjio na 5:3. Tunižanin također koristi svoju treću set loptu za 6:3 i odlazak u odlučujući set.

U trećem setu Prižmić dolazi do breaka i vodstva od 4:1. Međutim, Dougaz se vraća na 4:4, a zatim još jednom poravnava na 5:5. Prižmić ipak uspijeva osvojiti dva gema u nizu te upisuje konačnu pobjedu rezultatom 6:3 3:6 7:5.

Drugo kolo Prižmiću donosi ogled protiv pobjednika meča između Dmitryja Popka i Renza Oliva. U utorak na zemljani teren u Zagrebu izlaze još četvorica Hrvata. Roko Horvat i Luka Mikrut će igrati međusobno dok će Matej Dodig igrati protiv Carlosa Tabernera, a Nino Serdarušić protiv Genara Alberta Olivierija.

Komentari

Povezano