Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dino Prižmić poražen u polufinalu Mouilleron-le-Captifu

Nakon tri pobjede protiv francuskih tenisača, Dino Prižmić ipak nije uspio upisati i četvrtu uzastopnu pobjedu na istom turniru u ogledima s Francuzima. U polufinalu Mouilleron-le-Captifa ga je porazio prvi nositelj Quentin Halys s 2-0 u setovima.

Prvi set je bio gotov za nešto više od 20 minuta igre. Francuz je brzo odjurio na 5:0 prije nego li je Prižmić smanjio na 5:1. Nakon toga je Halys sigurno zaključio set na svom servisu za 6:1 i vodstvo 1-0 u setovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom setu je Splićanin pružio nešto veći otpor te se do 3:3 igralo bez breakova. Tada Prižmić ne koristi jednu gem loptu, a zatim i dopušta break loptu Francuzu koju ovaj i koristi. Nakon toga Halys povećava na 5:3 te dolazi i do dvije meč lopte na primanju servisa. Njih ipak ne koristi što je značilo da je meč morao zaključiti na svom početnom udarcu. Francuzu je to i uspio te se sa 6:1, 6:4 plasirao u finale gdje čeka pobjednika meča između Lucasa Pouille i Harolda Mayota.

Prižmiću sada slijedi turnir u Roanneu gdje bi mogao iskoristiti i Special Exempt opciju za nastup u glavnom ždrijebu. Ako to ne napravi, Splićanin bi već sutra započeo svoj put u kvalifikacijama. Osim Prižmića, u Roanneu će nastupiti i Duje Ajduković te Mili Poljičak.

Komentari

Povezano