Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dino Prižmić poražen u prvom kolu Rotterdama

Dino Prižmić pao je na prvoj prepreci ATP turnira u Rotterdamu. Od Prižmića je u tri seta bolji bio nekadašnji sedmi igrač svijeta David Goffin.

U prvom setu Prižmić je dva puta oduzeo servis protivniku, dok je isto uspio napraviti jednom. Goffin je tako sa 6:4 poveo u setovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uslijedio je ludi drugi set koji je na kraju ipak otišao na stranu Prižmića. U tie-breaku punom preokreta, Prižmić je na kraju s 14:12 odveo meč u odlučujući set.

Tamo je ipak ostao bez snage te je Goffin sa 6:1 potvrdio prolazak u drugo kolo. Mnoštvo napornih izmjena s osnovne crte i nagle promjene smjera kretanja, natjerale su Prižmića da početkom trećeg seta potraži pomoć fizioterapeuta, kad je Goffin uz ‘break’ u drugom gemu poveo 3-0. Nakon masaže i promjene poveza, Prižmić je nastavio meč, ali je dopustio Goffinu novi ‘break’ za 4-0. Činilo se da će Belgijac odjuriti prema 2. kolu, ali njegov 18-godišnji suparnik s pozivnicom za glavni turnir nije imao namjeru prepustiti mu pobjedu.

Goffin je u petom gemu trećeg seta propustio 40-30 i još tri prednosti, da bi Prižmić iskoristio drugu priliku za ‘break’ i smanjio zaostatak na 1:4. Nažalost, Prižmićev otpor nije dugo potrajao. Goffin je još jednim, sedmim ‘breakom’ u meču osigurao servis za pobjedu kojeg je iskoristio.

Komentari

Povezano