Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dino Prižmić preko Džumhura do polufinala

Dino Prižmić nastavio je s dobrim nastupima na Challengeru u Banja Luci. Danas je u dva seta bio bolji od domaćeg predstavnika Damira Džumhura.

Prižmić je savršeno krenuo u meč i poveo 5:1. Džumhur je uspio vratiti jedan break, ali je Dino nakon toga mirno odservirao za 6:3 u prvom setu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovno je Prižmić bolje krenuo u nastavku i odmah na početku oduzima servis Džumhuru. Džumhur je odmah u idućem gemu uzvratio uslugu, da bi mu hrvatski predstavnik ponovno oduzeo servis odmah nakon. Nijedan tenisač nije bio uvjerljiv na svom servisu početkom drugog seta.

Prižmić je prednost držao sve do rezultata 4:3 kada ponovno gubi svoj servis i vraća Džumhura u meč. No, kao i ranije u setu Prižmić odmah u idućem gemu uzima servis protivniku i dolazi u priliku odservirati za meč. Ovoga puta Prižmić je bio miran i sa 6:4 potvrdio ulazak u polufinale.

Tamo ga čeka prvi nositelj turnira i 89. tenisač svijeta Fabian Marozsan. Mađar je ranije ove sezone oduševio teniski svijet kada je uvjerljivo u dva seta svladao prvog tenisača svijeta Carlosa Alcaraza.

Komentari

Povezano