Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dino Prižmić u četvrtfinalu juniorskog Roland Garrosa

Naš posljednji predstavnik u pojedinačnoj konkurenciji Roland Garrosa Dino Prižmić danas je igrao meč trećeg kola juniorskog turnira. Tamo mu je protivnik bio Čeh Maxim Mrva. Prižmić je nakon muke u prvom setu, digao razinu igre i nakon tri seta prošao u četvrtfinale.

Nije dobro krenulo za Prižmića koji je odmah u prvom gemu izgubio svoj servis. Ipak, mladi Hrvat odmah u idućem gemu uzvraća uslugu i izjednačuje na 1:1. Ista situacija se ponovila dva gema kasnije kada ponovno tenisači jedan drugom uzimaju servis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pri rezultatu 4:4 Mrva treći puta uzima servis Prižmiću i dolazi u priliku odservirati za set. Ovoga puta Prižmić nije uspio odmah vratiti break i mladi Čeh je uzeo prvi set.

Prižmić je digao svoju razinu igre i uzeo prva tri gema drugog seta. Brzo je Prižmić još jednom oduzeo servis Čehu i sa 6:1 odveo meč u odlučujući set.

Tamo je Prižmić nastavio dominirati i brzo pobjegao na 4:0. Nakon toga je još jednom oduzeo servis Mrvi i s uvjerljivih 6:0 osigurao četvrtfinale gdje još ne zna protivnika.

Komentari

Povezano