Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dion Drena Beljo ponovno strijelac za Augsburg

Već tradicionalno, subotom od 15:30 gledamo najviše utakmica njemačke Bundeslige. Danas je u tom terminu odigrano pet utakmica s pregršt golova i preokreta. Leverkusen je nastavio s maksimalnim učinkom, dok je Wolfsburg kojeg vodi Niko Kovač nakon preokreta izgubio od Hoffenheima.

Augsburg – Bochum 2:2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Augsburg je u prošlom kolu doživio poraz od Bayerna, dok je Bochum uspio odigrati neriješeno protiv Borussije Dortmund.

Domaćini su bolje ušli u susret što im se isplatilo u 35. minuti. Kao i u prošlom kolu strijelac je bio Dion Drena Beljo na asistenciju Ermedina Demirovića.

Bochum je ipak uspio izjednačiti do kraja poluvremena golom Takume Asana u trećoj minuti sudačke nadoknade. Japanac je dočekao loptu na desetak metara i lijepo pogodio za 1:1.

Ponovno je Augsburg došao u vodstvo u 62. minuti. Nakon odbijanca Demirović je na gol crti ugurao loptu u mrežu.

Sreća je bila kratkog vijeka jer je samo dvije minute kasnije Asano nakon asistencije Kevina Stögera zabio svoj drugi pogodak dana.

Bayer Leverkusen – Darmstadt 4:1

Xabi Alonso i njegov Leverkusen su savršeno krenuli u novu sezonu. Dvije pobjede protiv teških suparnika napunili su ih optimizmom uoči nastavka sezone. Danas im je protivnik bio Darmstadt koji još nema bodova ove sezone. Predvođen sjajnim Victorom Bonifaceom, Leverkusen je došao do nove pobjede.

Sve je krenulo po planu za Leverkusen koji je poveo u 21. minuti. Jeremie Frimpong je pronašao Bonifacea koji zabija treći gol ove sezone.

Gosti su uspjeli izjednačiti samo četiri minute kasnije. Nakon slobodnog udarca najbolje se snašao Oscar Vilhelmsson koji je skrenuo loptu u mrežu.

Leverkusen je ponovno došao u vodstvo u četvrtoj minuti nastavka. Ponovno je asistent bio Frimpong, a ovoga puta strijelac je bio Exequiel Palacios.

U 61. minuti Florian Wirtz je dao loptu za Bonifacea koji zabija svoj drugi gol na utakmici. Sedam minuta kasnije Boniface je u ulozi asistenta. Strijelac je bio Jonas Hofmann.

Hoffenheim – Wolfsburg 3:1

Prošli tjedan Hoffenheim je na gostovanju kod Heidenheima okrenuo 2:0 i došao do pobjede, dok je Wolfsburg kod Kölna nastavio maksimalan ulazak u sezonu.

Wolfsburg je u vodstvo došao u 36. minti. Tiago Tomas je ostao nečuvan u kaznenom prostoru nakon asistencije Jonasa Winda.

Kako domaćini ne bi na poluvrijeme otišli sa zaostatkom pobrinuo se John Anthony Brooks. On je u drugoj minuti dočekao loptu nekoliko metara od gola i zakucao ju u mrežu.

Hoffenheim je drugi preokret u dva kola kompletirao u 60. minuti. Tada je Robert Skov pronašao Maximiliana Beiera koji se drugo kolo u nizu upisao u strijelce.

Potvrda pobjede došla je u 74. minuti. Skov se ovoga puta upisao u strijelce nakon asistencije hrvatskog reprezentativca Andreja Kramarića.

Stuttgart – Freiburg 5:0

Posljednja maksimalna momčad koja je bila u akciji u ovom terminu bio je Freiburg. Danas su gostovali protiv Stuttgarta koji je prošli tjedan teško stradao od RB Leipziga. Simultankom Chrisa Führicha i Serhou Guirassyja Stuttgart je došao do velike pobjede.

Stuttgart je odlično ušao u utakmicu i već u 19. minuti vodio 3:0. Prvo je Führich već u osmoj minuti doveo domaćine u vodstvo. Nakon toga je s dva gola u 17. i 19. minuti Serhou Guirassy odveo Stuttgart do velike prednosti.

Novi pogodak u mreži Freiburga došao je u 62. minuti. Tada se Führich po drugi puta danas upisao u strijelce. Do kraja se rezultat nije mijenjao i ostalo je visokih 4:0. Konačnih 5:0 postavio je Enzo Millot u 75. minuti.

Werder – Mainz 4:0

Dvoboj Werdera i Mainza bio je dvoboj dvije ekipe koje nisu najbolje ušle u sezonu. Werder je uoči susreta bio bez bodova, dok je Mainz u prošlom kolu uspio odigrati neriješeno s Eintrachtom. Sjajnom predstavom Werder je došao do prve pobjede ove sezone.

Werder je poveo već u četvrtoj minuti. Tada je Marvin Ducksch mirno realizirao kazneni udarac i svojim prvim golom doveo domaćine u vodstvo.

Vodstvo se udvostručilo u 54. minuti. Mitchell Weiser bio je u ulozi asistenta, a Jens Stage je lijepim golom završio akciju. Konačno rješenje pitanja pobjednika došlo je u 82. minuti kada je Leonardo Bittencourt lijepo zabio. Za potpuno razbijanje Mainza zabio je Justin Njinmah dvije minute kasnije.

Komentari

Povezano