Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dion Drena Beljo odbio Dinamo

Kako javljaju Sportske novosti, mladi hrvatski reprezentativac Dion Drena Beljo ne dolazi u Dinamo. To je konačna odluka napadača Augsburga i njegovih zastupnika, koji su već obavijestili klub iz Maksimira da su odbili njihovu ponudu.

Dinamo je uistinu pokazao želju da dovede Belju; trener Sergej Jakirović ga je osobno kontaktirao i jasno mu dao do znanja da ga želi u momčadi i da ozbiljno računa na njega. Dinamo je bio spreman na pregovore s Augsburgom, poslao je konkretnu, vrlo zadovoljavajuću financijsku ponudu, no može se reći da zapravo na kraju nisu presudili novci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to da i dalje nije poznata sudbina Brune Petkovića u Maksimiru, Beljo zapravo i nije mogao dobiti ono najvažnije u ovom trenutku karijere – jamstvo da će igrati.

Može se i dalje dogoditi da Petković napusti Maksimir, međutim Beljo nije htio riskirati. Njegova karijera se nalazi na prekretnici i potrebne su mu minute i golovi kako bi konkurirao za mjesto u reprezentaciji. Još jedna sezona bez prave minutaže bila bi pogubna.

Tako neće biti ništa od povratka bivšeg napadača Osijeka u HNL. Prema svemu sudeći, Beljo će ostati u inozemstvu gdje će pokušati ponovno pronaći formu zbog koje je i došao do Bundeslige.

Komentari

Povezano