Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Direktor Osijeka o Čavlini: “Pucao si je u koljena. Kako će se sada vratiti u svlačionicu?”

Osijek definitivno nije na dobar način započeo sezonu. Prodaja nekolicine igrača, medijski nastupi i sve što kruži oko kluba rezultiralo je poprilično lošom atmosferom. Sada se povodom cijele situacije oglasio i direktor kluba Vlado Čohar u intervjuu za Sportske novosti.

Svi mi koji volimo Osijek ne možemo biti zadovoljni, jer smo imali sasvim druga očekivanja. Kada smo u siječnju krenuli s Joseom Botom, koji je veliko nogometno ime, ni u ludilu nismo pomislili da ćemo već tako brzo imati deja vu prošle dvije sezone. Zaslužujemo da ljudi budu nezadovoljni i da nas kritiziraju, ali mislim da je NK Osijek izuzetno dobro organiziran klub, financijski stabilan i vjerujem da smo na pravom putu, da se možemo vratiti na pravi smjer te s nekoliko pobijediti vratiti vjeru jedni u druge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na promjene u kadru.

Kada se dogode promjene u momčadi, lako je da ti se dogodi ovo što se nama događa. Nije poželjno, ali je lako. Ne tako davno ista ta javnost je glorificirala Jose, jer je prije početka priprema doveo šest novih igrača i stožer i nitko nije govorio da je to greška. No, ono što se dogodilo odlaskom Miereza zaista je poremetilo filozofiju momčadi… Pustit ćemo da vidimo kako će se odraditi sljedeće utakmice, pa ćemo onda raditi nekakav rezime i to ne stihijski, jer na kraju sve ovisi o tome dobivaju li se utakmice ili ne. Ako se ne dobivaju, zna se koja je procedura.

Dotaknuo se i izjave sportskog direktora kako je Osijek amaterski klub.

Naravno da ne možemo s time biti zadovoljni, iako ta izjava u originalnom intervjuu nije imala taj smisao. No, u kontekstu situacije u kojoj smo se nalazili mi smo to riješili internim razgovorom. On će očito još neko vrijeme morati trpjeti kritike u javnosti, ali vjerujemo da će i to s boljim rezultatima ići u drugi plan. Osim toga, svi su zaboravili cijeli niz njegovih izjava u kojima je hvalio razinu organiziranosti kluba, infrastrukture…, dok je kritičan bio u pogledu sportskog segmenta, a tu su i neke stvari koje mi znamo i za koje je bolje da ostanu unutar četiri zida.

Prokomentirao je i situaciju oko vratara Nikole Čavline koji se u nedavnom intervjuu požalio na trenera i metode treninga…

To je u domeni sportskog direktora, a mislim da je to katastrofa. No, puno veći problem za tog mladog dečka bit će povratak u svlačionicu nego na koji način će sportski direktor prema njemu administrativno pristupiti. Kolokvijalno, ozbiljno si je pucao u koljena.

Komentari

Povezano