Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Djeca napunila stadion te oborila rekord grupne faze juniorske Lige prvaka

Započeo je novi tjedan Lige prvaka, a shodno igra se i juniorska Liga prvaka. Lijepe scene su nam stigle iz Njemačke, točnije iz Berlina gdje se i oborio rekord posjećenosti u grupnoj fazi juniorske Lige prvaka.

Naime, danas u popodnevnom terminu je Union Berlin ugostio Real Madrid pred nešto malo više od 20.000 gledatelja, a ono što je zanimljivo da su većinom među gledateljima bila djeca. Štoviše, po ukupnom broju posjećenosti su s 20.774 gledatelja zauzeli drugo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Generalno najposjećenija utakmica u juniorskoj Ligi prvaka je bila ona kada je Krasnodar u sezoni 2017/18 također ugostio Real Madrid pred 32.510 gledatelja u nokaut fazi elitnog natjecanja za mlade nogometaše.

Uzrok obaranju rekorda i tolike posjećenosti djece na stadionu je bila hvalevrijedna inicijativa nekoliko škola u okolici koja su organizirala cijelu ovu akciju i omogućila djeci nezaboravno iskustvo.

Ipak, na žalost djece i gledatelja, Union Berlin je poražen rezultatom 2:0 od Kraljevskog kluba, a novim porazom su ostali na posljednjem mjestu skupine C s tri osvojena boda.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano