Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dodig do naslova u Monte Carlu

Ivan Dodig i Austin Krajiček su opravdali ulogu favorita i u finalu Mastersa u Monte Carlu nakon dramatična tri seta protiv domaćeg predstavnika Romaina Areodoa i Austrijanca Sama Weissborna. Do pobjede su došli nakon dramatičnog match tie-breaka koji je otišao na stranu hrvatsko-američke kombinacije rezultatom 14:12.

No, krenimo redom. Dodig i Krajicek su odlično ušli u meč i u 20 minuta s uvjerljivih 6:0 osvojili prvi set. Drugi set je bio neizvjesniji te su oba para držali svoj servis sve do devetog gema. Tada prvi put u meču Dodig i Krajiček gube gem na svoj servis. Areodo i Weissborn su to iskoristili za poravnjanje u setovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U match tie-breaku se odvijala prava drama. Dodig i partner su gubili 6:4, vodili 8:6, spašavali dvije meč lopte i na kraju s 14:12 uspjeli osvojiti naslov. Zanimljivo, zadnji set je trajao dulje nego prvi te je odigrano samo šest poena manje.

Uspjeli su tako Dodig i Krajiček doći do naslova unatoč ogromnoj podršci s tribina za domaćeg predstavnika. Na tribinama su bili i princ Albert i zvijezda Formule 1 Charles Leclerc koji su također došli izraziti podršku Arneodou, ali su na kraju gledali Dodiga i Krajičeka kako dižu trofej.

Komentari

Povezano