Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dodig i Krajicek laganom pobjedom započeli turnir u Baselu

Ivan Dodig i Austin Krajicek su se vratili u Europu nakon ranog ispadanja u Šangaju te su danas otvorili nastup na novom turniru. U prvom kolu ATP turnira u Baselu su bez problema svladali Felixa Augera Aliassimea i Sebastiana Kordu s laganih 6:2 6:4.

Dodig i Krajicek su posao riješili za svega 76 minuta igre. Kanađanin i Amerikanac su u prvom gemu meča spasili tri vezane break prigode te su poveli s 1:0, ali onda Dodig i Krajicek osvajaju pet gemova u nizu i bez većih problema dolaze do prvog seta. Ivan i Austin nisu dozvolili niti jednu priliku za oduzimanje servisa protivnicima pa je konačni rezultat uvodnog seta bio 6:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom setu su Dodig i Krajicek imali break loptu i kod 0:0 i kod 2:2, no nisu ih iskoristili, međutim treća je bila sreća za njih jer su do krucijalnog breaka stigli kod rezultata od 3:3. Kao i u prvom setu nisu ponudili Auger-Aliassimeu i Kordi break priliku te su osvojili 20 od 26 poena na servisu za konačnih 6:2 6:4.

Ivana i Austina u drugom kolu ATP turnira u Baselu očekuje meč protiv pobjednika dvoboja između Tallona Griekspoora i Robina Haasea te Huga Nysa i Jana Zielinskog.

Komentari

Povezano