Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dodig i Krajicek u polufinalu Mastersa

Drugi najbolji teniski par svijeta, Ivan Dodig i Austin Krajicek, plasirali su se u polufinale Masters turnira u Cincinnatiju. Oni su sinoć s 2-0 u setovima svladali nekadašnjeg Dodigovog partnera Marcela Mela i Alexandera Zvereva.

Zverev je sinoć imao dvostruki program jer je najprije igrao četvrtfinale pojedinačnog turnira u kojem je s 2-0 u setovima svladao Adriana Mannarina. U prvom setu smo vidjeli po jedan oduzet servis od oba para i to na samom početku pa je pobjednika odlučio tiebreak. U odlučujućoj igri su Dodig i Krajicek bili bolji sa 7-4 pa na naplatu nisu došle njihove tri neiskorištene break prigode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na valu tog osvojenog seta, Ivan i Austin su drugi set otvorili vodstvom od 3:0 te su imali i break priliku za dvostruki break koju nisu iskoristili. Ipak, do kraja susreta nismo vidjeli niti jednu break priliku pa su Dodig i Krajicek slavili s konačnih 7:6 6:3 za novo polufinale, njihovo sedmo ove sezone.

Nijedno polufinale ove sezone nisu izgubili, dok su četiri od tih šest turnira i osvojili, a to su redom bili Rotterdam, Monte Carlo, Roland Garros i Queens.

Za plasman u finale, njih dvojica će večeras igrati protiv Argentinaca Maxima Gonzaleza i Andresa Moltenija protiv kojih dosad nisu igrali.

Komentari

Povezano