Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dodig preokretom do finala, Ajduković izgubio

Jutros su naši tenisači imali polovičan uspjeh. Matej Dodig je u tuniškom Monastiru nakon tri seta došao do finala dok je Duje Ajduković ipak poražen na pretposljednjoj stepenici u Puneu.

Dodig je pobijedio Švicarca Miku Brunolda s 4:6 7:6(5) 6:2. Osječanin je prvi set izgubio te kroz cijeli drugi set zaostajao s breakom zaostatka da bi ipak na servisu za meč uspio Brunoldu oduzeti servis. Set je dobio u tiebreaku nadoknadivši minibreak zaostatka kod 2-3. Treći set je otvorio s brza dva breaka te do kraja nije gubio servis. Mateja u finalu čeka talijanski predstavnik, 1635. na ljestvici, Federico Cina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ajduković je u polufinalu Punea poražen od Adama Waltona u teška dva seta. Prvi je izgubio sa 7:5 gdje mu je Australac kod 6:5 oduzeo servis i osvojio set. U drugom setu se Duje vratio nakon zaostatka od 5:2 i pritom spasio pet meč lopti te je u tibreaku kod 6-5 imao i svoju jedinu set loptu. Walton je ipak svoju šestu meč loptu iskoristio te pobijedio Splićanina. Ajduković se sada okreće američkoj turneji gdje će kroz kvalifikacije pokušati izboriti prvi nastup na Masters turniru u Indian Wellsu.

Komentari

Povezano