Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dodig uspješan u parovima, Pavić ispao

Dan za hrvatske tenisače na US Openu otvorili su Ivan Dodig i Mate Pavić u konkurenciji parova. Dodig je u paru s Amerikancem Austinom Krajicekom igrao protiv grčke braće Tsitsipas. Nešto kasnije Pavić je s Matweom Middelkoopom igrao protiv kombinacije Kirkov/Kudla.

Prvi set bio je izjednačen do rezultata 5:5. Tada Dodig i Krajicek uspijevaju prvi puta u meču oduzeti servis suparnicima i sa 7:5 povesti u setovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom setu nije bilo oduzimanja servisa pa je odluka pala u tie-breaku. Tamo su braća Tsitsipas bila bolja sa 7:5 pa je meč otišao u odlučujući set.

Dodig i Krajicek su tamo rano došli do breaka. Tu prednost nisu ispuštali i sa 6:4 su prošli u treće kolo.

Nije dobro krenulo za Pavića i Middelkoopa koji su odmah pali u zaostatak od 3:0. Tu prednost su Kirkov i Kudla održali kroz cijeli set te su sa 6:3 poveli.

Bolje su Pavić i Middelkoop zaigrali u drugom setu. Tri puta su oduzeli servis suparnicima, dok su svoj gubili dva puta i sa 6:4 odveli meč u odlučujući set.

Tamo su Kirkov i Kudla sa 6:4 došli do pobjede. U idućem kolu će se sastati upravo s Dodigom i Krajicekom. Tako smo ostali uskraćeni za hrvatski okršaj u trećem kolu US Opena.

Komentari

Povezano