Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Đoković o Prižmiću nakon meča: Zaslužuje svaki aplauz. On je nevjerojatan igrač.

Nakon što je Dino Prižmić namučio u četiri sata dugom meču svjetskog broja jedan Srbina Novaka Đokovića i pritom izgubio s 3:1 u setovima, Đoković je za mladog Splićanina imao samo riječi hvale.

Novak je nakon meča poželio da će ga Prižmić jednog dana pozvati u svoj kut jer od njega očekuje velike stvari izjavivši sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaslužuje svaki aplauz. Sve pohvale koje je dobio večeras. On je nevjerojatan igrač. Tako zreo za svoje godine. Snašao se nevjerojatno dobro. Ovo je njegov trenutak iskreno. Mogao je to biti i njegov meč. Imao je i break u trećem setu. Borio se. Pokazao je veliki mentalitet. Elastičnost. Imam puno pohvala i komplimenata za njega. Sviđa mi se način na koji koristi svaki centimetar terena. Nevjerojatna izvedba za nekoga tko ima 18 godina i nikada nije imao iskustva igranja na velikoj pozornici. Velika čast njemu, njegovom timu i obitelji. Svakako želim biti u njegovom kutu. Nadam se da će me pozvati jer će napraviti velike stvari u svojoj karijeri.”

Prižmić je oduševio ljubitelje tenisa i pritom je postao drugi najmlađi tenisač otkako postoji ATP ljestvica koji je osvojio set na Australian Openu protiv prvog tenisača svijeta. Mlađi je bio samo Leonardo Lavalle 1985. godine protiv Ivana Lendla.

Komentari

Povezano