Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Đoković prekinut, Rublev i Bublik odigrali odličan meč

Jučerašnji dan pružio nam je najuzbudljivije mečeve dosadašnjeg dijela Wimbledona. Novak Đoković nije stigao dovršiti svoj meč protiv Huberta Hurkacza, a ni u ostalim mečevima nije manjkalo uzbuđenja.

Hurkacz je odigrao odlična dva seta, ali ni to nije bilo dovoljno protiv Đokovića. U oba seta Hurkacz je bio u mogućnosti odservirati za set u tie-breaku, no oba puta bi lošim odlukama upropastio priliku. Tako je Đoković “ni kriv ni dužan” vodio 2-0 u setovima prije nego je meč prekinut zbog vremenskog ograničenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Meč dana odigrali su Andrej Rubljov i Alexander Bublik. Kada je Rus uzeo prva dva seta nije se dalo naslutiti kakav spektakl nas čeka. Onda je Bublik iduća dva seta uzeo u tie-breaku i odveo meč u peti set.

Rubljov tamo dodatno diže svoju razinu igre i s nekoliko fantastičnih poena dolazi u priliku odservirati za meč. Nakon što je poenom turnira došao do meč lopte Rus je mirno priveo meč kraju i sa 6:4 u petom setu prošao u četvrtfinale.

Iznenađenje dana priredio je još jedan Rus Roman Safiullin. On je u četiri seta izbacio 29. igrača svijeta Denisa Shapovalova i tako u svom debitantskom nastupu na Wimbledonu kao 92. igrač svijeta senzacionalno dolazi do četvrtfinala.

Grigor Dimitrov i Jannik Sinner su upisali rutinske pobjede u tri seta. Dimitrov je lakše od očekivanog slavio protiv desetog igrača svijeta Francesa Tiafoea, dok je Sinner teže nego što rezultat sugerira slavio protiv Kolumbijca Daniela Elahi Galana.

Komentari

Povezano