Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dolenc odradio svoja dva najbolja plova na OI, Vorobeva sutra u plovu za odličja

Nakon što je jučerašnji dan prekinut poslije samo jednog plova jedriličara koji jedre na dasci sa zmajem, danas smo gledali ukupno pet plovova. Naš predstavnik Martin Dolenc je bio dosta bolji nego tijekom prva dva dana pa je ostvario značajan skok na ljestvici.

Dolenc je u današnji dan ušao kao tek 16. u konkurenciji 20 jedriličara s 54 negativna boda, 21 više od 10.-plasiranog Cipranina Denisa Taradina, posljednjeg koji zauzima mjesto koje vodi u polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski predstavnik je odlično krenuo u šesti plov pa je poslije prve oznake bio na sjajnom trećem mjestu. Ipak, kako se plov bližio kraju, Dolenc je postupno padao pa je na drugoj oznaci bio četvrti, a na trećoj peti da bi na kraju zauzeo šesto mjesto koje mu je donijelo skok na 14. poziciju ukupnog poretka.

U sedmom plovu je Dolenc bio u sredini poretka te je zauzeo osmo mjesto, a nakon toga se više nije mogao odraditi niti jedan plov s obzirom da nije bilo dovoljno vjetra. Tako Dolenc trenutno zauzima 14. mjesto s 54 negativna boda, 19 više od trenutno 10. Qibin Huanga.

Zbog nedostatka vjetra je za sutra odgođen plov za odličja u klasi ILCA 6 u kojem se za broncu bori naša Elena Vorobeva.

Komentari

Povezano