Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dončić morao primiti protuupalnu injekciju prije druge utakmice finala

Dallas Mavericksi u finalnoj seriji gube 0-2, a već je poznato da se njihov vođa Luka Dončić cijelo doigravanje muči s brojnim ozljedama. Danas je u javnost iscurila vijest kako je slovenski košarkaš morao primiti protupalnu injekciju neprosredno pred game 2 zbog nepodnošljive boli u regiji prsa.

Podsjetimo, Dončić je primio nezgodan udarac od Jaylena Browna u prvoj utakmici te je pred drugi dvoboj protiv Boston Celticsa njegov nastup bio označen kao questionable (hrv. upitan).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prsa i koljeno Slovenca su bili omotani na zagrijavanju zadnje utakmice, no on je ipak odlučio zaigrati te je njegov utjecaj na napad Mavsa bio ogroman, dok je na obrambenoj strani terena njegova igra ostavljala upitnike zbog iznimno slabih lateralnih kretnji koje su bile odraz njegove nove ozljede.

Prema američkim izvorima, Dončić će injekciju morati primiti i pred treći susret. Ova vijest je crvena zastavica za Maverickse čija se zvijezda boli s novom akutnom ozljedom, dok na injury reportu već stoje njegove ozljede lijevog gležnja i desnog koljena. Hoće li Dončićevo zdravlje nastaviti imati trag na njegovoj igri i u ključnoj trećoj utakmici, ostaje nam za vidjeti.

Komentari

Povezano