Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Donedavni igrač Rijeke potpisao za slovenskog prvoligaša

Amerikanac crnogorskog podrijetla koji vjerojatno ničime opravdao medijsku pozornost, da nije iskočio kao potencijalni kamen spoticanja između Željka Sopića i Damira Miškovića u Rijeci, novi je igrač slovenske Mure.

Podsjetimo, Steven Juncaj, 26-godišnji bočni napadač u redove Rijeke stigao je u ljeto 2023. godine bez ikakvog opipljivog učinka u prijašnjoj seniorskoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što ga čini zanimljivim je njegov otac, George Juncaj, vlasnik američkog nogometnog kluba Michigan Stars te strateški partner slovenskog prvoligaša NK Gorica, koji je namjeravao uložiti novac u HNK Rijeka.

Nije poznato je li do toga došlo, jer Juncaj je postao navodni spor predsjednika Damira Miškovića koji je, prema navodima bivšeg trenera Rijeke Željka Sopića, tražio da mu daje minute u utakmicama kako bi time opravdao ulaganje kapitala njegova oca. Sopić pak nije smatrao kako je Juncaj dovoljno kvalitetan igrač i nije mu davao prilike, zbog čega je mladić na kraju i napustio klub.

Predsjednik Mišković ovu je priču u potpunosti demantirao, a Juncaj je brzo pronašao novu sredinu u redovima prvoligaša na sjeveroistoku Slovenije, kao i donedavni vratar Osijeka Franco Kolić.

Komentari

Povezano