Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Donna Vekić poražena u 2. kolu Indian Wellsa

Ženski dio Indian Wellsa brzo je došao kraju za hrvatski tenis. Donna Vekić je u izjednačenom meču poražena od nekadašnje prve igračice svijeta i povratnice u svijet tenisa, Caroline Wozniacki.

Meč je počeo na tipičan način za ženski tenis. Obje igračice su u svojim prvim servis gemovima izgubile svoj servis. Do kraja seta su ipak pronašle način za osvajanje gemova na vlastitom servisu te se do tiebreaka igralo bez breaka. Dankinja je ipak u tiebreaku bila bolja te ga osvojila sa 7:5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi set je ponudio jednak broj breakova kao i prvi set, ali za razliku od prvog seta u ovom je oba napravila ista tenisačica. Wozniacki je prvi break napravila kod rezultata 3:3 da bi zatim kod Donninog servisa za ostanak u meč napravila još jedan iako je Donna imala 30:0 u tom gemu.

Tako je hrvatski ženski tenis ostao bez predstavnica u pojedinačnoj konkurenciji u Indian Wellsu. Zanimljivo je da su obje hrvatske tenisačice poražene na jednak način. I Donna Vekić i Petra Martić su svoje mečeve izgubile od nekadašnjih prvih igračica svijeta.

Komentari

Povezano