Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Donna Vekić poražena u trećem kolu Wimbledona

Nakon jučerašnjeg velikog preokreta Donna Vekić je već danas igrala meč 3. kola Wimbledona. Današnja protivnica bila joj je 42. tenisačica svijeta Markéta Vondroušová. Emocionalno ispražnjena Vekić nije odigrala dobar meč te je poražena u dva seta.

Nije dobro krenulo za Vekić koja se odmah na početku prvog seta našla u zaostatku 3:0. Do kraja seta indisponirana Vekić je još jednom izgubila svoj servis te je Vondroušová sa 6:1 povela u setovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rano u drugom setu Vekić se ponovno našla u problemima. Pri rezultatu 1:1 suočena je s dvije vezane break lopte. Ipak, Vekić je uspjela zadržati svoj servis i tako spriječiti Čehinju da ponovno rano pobjegne.

Vondroušová je ipak uspjela oduzeti servis našoj predstavnici u sedmom gemu. Pri rezultatu 5:4 Vondroušová je servirala za meč, ali Vekić se drugi dan u nizu spašava iz nemoguće situacija i izjednačuje na 5:5.

Ipak, već u idućem gemu naša predstavnica još jednom gubi svoj servis i Čehinja opet dolazi u priliku odservirati za 4. kolo. Ovoga puta Vekić se nije uspjela spasiti i Vondroušová privodi meč kraju.

Tamo Čehinja čeka bolju iz dvoboja sunarodnjakinje Marije Bouzkove i pete tenisačice svijeta Francuskinje Caroline Garcie.

Komentari

Povezano