Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Donna Vekić predajom okončala nastup u Cincinnatiju

Jedina preostala hrvatska predstavnica u glavnom ždrijebu WTA-1000 turnira u Cincinnatiju, Donna Vekić, morala je predati meč osmine finala. Donna je kod zaostatka od 5-2 predala meč Ons Jabeur zbog bolesti.

Tunižanka je meč otvorila na sjajan način te je poslije samo 8-9 minuta tenisa vodila s 4-0. Vekić je u ta četiri gema imala bilancu od pet osvojenih poena i četiri dvostruke pogreške.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspjela se najbolja hrvatska tenisačica konsolidirati te je oduzela petoj nositeljici sljedeća dva servis gema, no svejedno je bila u zaostataku od 5-2. I baš u trenutku kada je Donna po drugi put napravila break, na Cincinnati se spustila ogromna kiša koja je prekinula meč.

Dok smo čekali povratak tenisačica na teren, stigla je obavijest kako je Vekić predala meč zbog bolesti te je Jabeur izborila četvrtfinale u kojem čeka pobjednicu dvoboja između Darije Kasatkine i Aryne Sabalenke.

Logično je za očekivati da će Donna također predati i meč drugog kola turnira parova u kojem je u paru s Karolinom Pliškovom trebala igrati protiv najboljeg para svijeta – Barbore Krejčikove i Katerine Siniakove.

Komentari

Povezano