Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

DORH istražuje Lukšu Jakobušića

Trenutačni predsjednik NK Hajduka Lukša Jakobušić je pod istragom DORH-a zbog sumnji u malverzaciju s isplatama plaća dok je obnašao funkciju predsjednika VK Juga.

Krajem prošle godine Policijska dubrovačko-neretvanska uprava je podignula kaznenu prijavu protiv Jakobušića, sadašnjeg predsjednika VK Juga Tomislava Dumančića i sportskog direktora Ognjena Kržića. Tereti ih se zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela protiv gospodarstva. Navodno su isplaćivali dio plaće u kešu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jakobušić je upoznat sa cijelom situacijom te je za Index izjavio sljedeće:

“Već neko vrijeme upoznat sam s izvidima Županijskog odvjetništva koji traju već gotovo godinu dana. U formalno-pravnom smislu ne vodi se nikakav kazneni postupak, već se provode izvidi zbog sumnji na određene knjigovodstvene nepravilnosti oko isplata i obračuna plaća u VK Jug. Navedeni izvidi obuhvaćaju duži vremenski period, između ostalog i razdoblje u kojem sam ja obavljao funkciju predsjednika VK Jug te smatram potpuno normalnim i logičnim da budem ispitan. S obzirom na to da su izvidi tajni i da ispitane osobe ne mogu govoriti o predmetu ovo je u ovom trenutku najviše što mogu reći o ovoj temi”.

Komentari

Povezano