Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dosada u Gorici završila bez golova

Utakmicom Gorice i Slaven Belupa otvoren je subotnji program 33. kola Supersport HNL-a. Poslije jučerašnjeg poraza Šibenika današnja utakmica je dodatno dobila na značenju za domaćine koji bi s eventualnom pobjedom praktički osigurali ostanak. U jednoj dosadnoj utakmici završilo je bez pobjednika 0:0

Nakon što u prvih 15 minuta nismo vidjeli ništa zanimljivog osim navijačkog nadglasavanja Gorica Good Boysa i Podravskih Štuka, prva je zaprijetila Gorica. Tada je Ivan Čović uspio izvaditi dobar dalekometni pokušaj Tonija Fruka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da nam je to bilo previše uzbuđenja, obje ekipe su odlučile mirovati do kraja poluvremena. Gorica je imala inicijativu i nešto više posjeda, ali nisu uspjeli stvoriti ništa konkretno pa smo gledali veoma nesadržajno prvo poluvrijeme.

Drugo poluvrijeme nije donijelo ništa bolji nogomet. Najzanimljivija situacija dogodila se u 80. minuti kada je VAR soba javila kako je prekršaj Boseca nad Vujnovićem bio izvan kaznenog prostora.

Ostalo je tako 0:0 u jednoj od najgorih utakmica ove sezone. Gorica je sada dodatno pobjegla Šibeniku, dok je Belupo više-manje ispao iz borbe za Europu.

Komentari

Povezano