Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dosadni dan u Italiji prodrmala nova kazna Juventusu koja će poremetiti tablicu

Juventus prema navodima talijanskih medija ipak neće proći nekažnjeno zbog financijskih malverzacija. Oduzeti će im se 12 bodova u Serie A i to u trenutku kada su vjerovali da su sigurni na drugom mjestu nakon povratka bodova poslijed usvojene žalbe na prvobitnu presudu.

Savezni sud u Italiji će imati u ponedjeljak novo saslušanje oko Juventusovog nezakonitog stjecanja kapitalne dobiti, točnije napuhavanja cijena određenih igrača, kako bi sredili poslovne knjige i izbjegle kršenje financijskog fair-playa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Corriere dello Sport navodi kako je tužiteljstvo prikupilo nove dokaze na osnovu kojih će Juventusu biti oduzeto 12 bodova. U tom slučaju Juventus pada na osmo mjesto i ostaje bez Lige prvaka.

Što se same tablice tiče, prema trenutnoj situaciji bi se u tom slučaju Milan trebao popeti na 4. mjesto. U jučerašnjem dvoboju su razmontirali Sampdoriu s 5:1 uz hattrick Girouda te sjajnu partiju Brahima Diaza. Atalanta, koja ih prati s odmakom od 3 boda je također slavila. Bolji su bili od Verone s 3:1, a gol je postigao i Mario Pašalić.

Istaknimo još da je jučer Monza nastavila s odličnom formom i slavila kod Sassuola 2:1, dok je Bologna razbila s 5:1 Cremonese pri čemu je asistenciju upisao i Nikola Moro. Time je Cremonese i matematički ispao iz lige.

Danas su Spezia i Lecce igrali 0:0 gdje smo vidjeli jedan jedini udarac u okvir na cijeloj utakmici, dok su Torino i Fiorentina igrali 1:1 u također dosta nezanimljivoj utakmici.

Komentari

Povezano