Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Doznajemo što se događa s transferom Josipa Brekala

Kako prenose talijanski mediji, Josip Brekalo (25) je definitivno na odlasku iz Fiorentine. Nakon što je nedavno izašla vijest kako je Dinamo zainteresiran za njegove usluge, tijekom jutra se u medijima pojavila vijest kako se u utrku uključio i Hajduk.

“Hrvatsko krilo može se vratiti u domovinu jer u Fiorentini ima malo prostora, a ono prilika što je dobio nije iskoristio zato što je igrao loše. Ove sezone je u 15 nastupa postigao jedan gol, ali je posljednji nastup kao prvotimac u Serie A imao prije više od dva mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga je u osam utakmica dobio samo 17 minuta protiv Salernitane i sve to ga usmjerava da se nakon sedam godina u Njemačkoj i Italiji vrati doma. Na to ukazuje to što je već ostvaren kontakt s Dinamom i Hajdukom. Prvi dani nove godine mogli bi donijeti rasplet ove priče”, prenose Talijani.

Povremeni hrvatski reprezentativac u Fiorentinu je stigao prije godinu dana iz Wolfsburga za 1,7 milijuna eura, ali u posljednje vrijeme ne pruža zadovoljavajuće predstave i na izlaznim je vratima kluba.

Ipak, iz krugova bliskim hrvatskom reprezentativcu doznajemo kako transfer u Hajduk nije opcija već se do sada uz neke strane klubove, pregovaralo isključivo s Dinamom.

Jedno je sigurno, svakom od njih Brekalo bi itekako dobro došao.

Komentari

Povezano