Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dragan Skočić objavio popis U21 reprezentacije; Šotiček po prvi put pozvan u ekipu

Izbornik mlade hrvatske U-21 reprezentacije Dragan Skočić objavio je popis igrača za prijateljsku utakmicu protiv Slovačke (16. studenoga) u Nitri i kvalifikacijski susret za U21 Euro protiv Bjelorusije u Erevanu (20. studenoga).

Na popisu se po prvi put našao Marin Šotiček. Riječ je o 19-godišnjem igraču Lokomotive koji je ove sezone standardni prvotimac za momčad iz Lokomotive. Ove sezone je deset puta nastupio u HNL-u te postigao tri pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na popisu su se našli sljedeći igrači:

VratariNikola Čavlina (Lokomotiva), Franko Kolić (Posušje), Toni Silić (Sheriff)

BraničiMauro Perković (Dinamo), Antonio Tikvić (Udinese), Mateo Lisica (Istra 1961), Maro Katinić (Sharjah), Dino Grozdanić (Asteras), Moreno Živković (Lokomotiva), Juraj Badelj (Craiova)

VezniNiko Sigur (Hajduk), Domagoj Bukvić (Osijek), Veldin Hodža (Rijeka), Marko Soldo (Gorica), Lovro Zvonarek (Bayern), Martin Baturina (Dinamo), Gabriel Vidović (Dinamo), Stipe Biuk (Los Angeles)

NapadačiMarin Ljubičić (LASK), Roko Šimić (RB Salzburg), Marin Šotiček (Lokomotiva), Matija Frigan (Westerlo), Franjo Ivanović (Rijeka)

Kako prenosi HNS, reprezentacija će se okupiti 13. studenoga i odlazi u Prelog gdje će odraditi dva treninga uoči puta za Slovačku, iz koje će poslije prijateljskog susreta nastaviti put prema Erevanu gdje će odigrati kvalifikacijski susret protiv Bjelorusije. Hrvatska je trenutno druga u kvalifikacijskoj skupini iza Portugala koji ima pet bodova više, ali je odigrao i jednu utakmicu više od mini Vatrenih.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano