Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Drama u 1. HMNL: 24 gola u 3 utakmice, igrači Crnice odbili nastaviti utakmicu

Nakon što je Olmissum izbacio Futsal Pulu, došlo je vrijeme da saznamo tko će popuniti preostala tri mjesta u polufinalu. U utorak navečer su se igrale čak 3 „majstorice“ u kojima nije nedostajalo uzbuđenja.

Prva utakmica je bila najmanje napeta. Od 19:00 je Futsal Dinamo je u Zagrebu ugostio HMNK Vrgorac. Domaćini su pokazali da je poraz u Vrgorcu bio anomalija u međusobnim susretima ove dvije momčadi ove sezone te je Dinamo uvjerljivo slavio s 3:0. Strijelci za Dinamo su bili Neven Zonjić, Luka Perić i Kristijan Čekol te zagrebačka momčad zasluženo odlazi u polufinale. Ovo je bio peti ligaški susret ove sezone između ove dvije momčadi te 4 pobjeda Dinama; akumulirana gol razlika u tih 5 susreta je 19:10 u korist Futsal Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 19:30 smo u Makarskoj mogli gledati pravu dramu. Novo Vrijeme je nakon iznenađujućeg poraza u Osijeku ( Osijek slavio na penale) ugostilo Futsal Osijek u majstorici za ulazak u polufinale. Makarani su bili veliki favoriti prije ovog susreta, ali u 4. minuti je Osijek vodio 3:0! Pandurević je zabio u 2. i 3. minuti te je Lima zabio za 3:0. Rafinha je u 6. minuti smanjio za 3:1, ali minutu kasnije je uslijedio novi šok za domaće. Andrej Pandurević glavom zabija za 4:1 te igrač Osijeka dolazi do hattricka nakon samo 7 minuta susreta! Novo Vrijeme se nije predalo te je do kraja poluvremena uspjelo zabiti 3 gola (strijelci: Juretić, Rafinha i Barbarić) te je poluvrijeme završilo nestvarnim rezultatom 4:4.

U 25. minuti Novo Vrijeme prvi put dolazi u vodstvo zahvaljujući pogotku Luke Sutona. Vodstvo je trajalo samo dvije minute jer je Lima zabio svoj drugi pogodak na utakmici te je Osijek poravnao na 5:5. U posljednjih 10 minuta domaćin je nanizao veliki broj prilika. Rafinha je iskoristio jednu od njih te je u 32. minuti postigao svoj treći pogodak na utakmici. U posljednjoj minuti susreta, Marin Sesar je zabio za konačnih 7:5 i potvrdu prolaza Novog Vremena u polufinale gdje će igrati protiv Dinama.

U 19:30 se također igrala majstorica u Dubrovniku. Square je bio domaćin Crnici te su „Gospari“ odlično započeli utakmicu. Square je u šestoj minuti već vodio 2:0 pogodcima Hrkaća i Marinovića.  Gosti tada prelaze na igru s golman-igračem te u 8. minuti smanjuju zaostatak zahvaljujući autogolu vratara Primića. Marinović u završnici prvog dijela zabija za 3:1 iz slobodnog udarca, ali to nije bio kraj događanjima u prvom poluvremenu.

Sudački par u posljednjoj sekundi prvog dijela dodjeljuje 6 akumulirani prekršaj i deseterac za Square. Gostujuća momčad je bila bijesna na ovu odluku suca te su igrači Crnice odbili ostati na parketu! Trener Mladen Perica je uspio primiriti svoje igrače koji su se na kraju vratili na teren. Hrkać je izveo deseterac te pogodio vratnicu pa je prvo poluvrijeme završilo rezultatom 3:1.

Square je kao i u prvom poluvremenu, odlično otvorio i drugo poluvrijeme. U 22. minuti je Džanković zabio za 4:1 te je Turk povećao prednost na 5:1 u 28. minuti. Copić i Vuković su smanjili prednost domaćih golovima u 32. i 36. minuti i dali tračak nade Crnici da može preokrenuti ovaj susret. U 38. minuti Turk zabija svoj drugi pogodak na susretu za konačnih 6:3 i slavlje momčadi iz Dubrovnika.

Polufinalni susreti:

Novo Vrijeme – Futsal Dinamo

Olmissum – Square

Komentari

Povezano