Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Drugi krug prodaje ulaznica za Euro 2024. počinje za dva tjedna

Kvalifikacije za Europsko prvenstvo koje se održati iduće godine u Njemačkoj bliže se kraju, a sada je poznato i kada će započeti drugi krug prodaje ulaznica za završni turnir. Naime, bit će to 4. prosinca, dva dana nakon ždrijeba skupina.

U tom trenutku 21 reprezentacija će imati osigurano mjesto na prvenstvu, a za navijače će na raspolaganju biti milijun ulaznica. Idući krug prodaje krenut će iduće godine, a bit će namijenjen za tri reprezentacije koje će svoj nastup na Euru osigurati kroz dodatne kvalifikacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijene ulaznica kreću se od 30 eura za najjeftinija mjesta do 1000 eura koliko koštaju najskuplja mjesta za gledanje finala. Napomenimo kako se u prvom krugu za kupnju ulaznica prijavilo 20 milijuna kandidata, a samo nešto više od milijun njih najsretnijih došlo je do svoje karte.

Uz domaćina Njemačku, još 16 reprezentacija je do sada osiguralo svoj nastup na europskoj smotri. Kroz kvalifikacije su svoje mjesto izborile reprezentacije Albanije, Austrije, Belgije, Danske, Engleske, Francuske, Mađarske, Nizozemske, Portugala, Rumunjske, Slovačke, Srbije, Škotske, Španjolske, Švicarske i Turske.

Njima će se tijekom ponedjeljka i utorka pridružiti još četiri reprezentacije. Nadamo se kako će jedna od njih biti Hrvatska kojoj je potrebna pobjeda protiv Armenije u posljednjem kolu kako bi se sigurno kvalificirala.

Komentari

Povezano