Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jarun pobjedom nad Dubravom zaključio sedmo kolo

Utakmicom Dubrave i Jaruna u Sigetu na stadionu Hrvatskog Dragovoljca zaključeno je sedmo kolo Supersport 1. NL. U jednoj tvrdoj utakmici na teškom terenu Jarun je s 1:0 došao do prve ovosezonske gostujuće pobjede.

Nakon početne inicijative Dubrave koja je u prvih 15 minuta i zatresla okvir gola, Jarun je poveo. Nakon brze kontre Jakov Pranjić je vratio povratnu loptu za Halida Alghoula koji zabija svoj peti pogodak ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preuzela je Dubrava nakon toga još jednom inicijativu, ali nisu uspjeli stvarati prilike kao u prvom dijelu susreta. Igrači Jaruna su disciplinirano stajali i mirno čekali svoju priliku.

Najbolju priliku Dubrava je propustila u 70. minuti. Nakon greške obrane Jaruna sam je ostao Dragan Juranović koji je pucao ravno u vratara Nikolu Ilinčića. Uspio je Jarun izdržati i tako doći do važnih bodova.

Kolo su u petak otvorili Dugopolje i Solin odigravši 1:1. Najveće iznenađenje kola dogodilo se u subotu kada su Sesvete s 1:0 svladali lidera prvenstva Šibenik. U subotu je još Zrinski s 4:1 slavio kod Cibalije, dok je Orijent protiv BSK-a nastavio svoj pobjednički niz. Jedina utakmica u nedjelju bila je između Croatie iz Zmijavca i Vukovara koja je završila 2:2.

Komentari

Povezano