Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dubrava potpisala dva stranca

Nakon što je Alkar jučer u svoje redove doveo četvrtog ovosezonskog Amerikanca, njihov rival u borbi za ostanak u najjačem hrvatskom košarkaškom rangu potpisao je dva strana igrača, pa su novi članovi Dubrave postali Andrija Matić i Johnathan Hudson.

Matić na istok Zagreba stiže iz njemačkog bundesligaša Ratipharm Ulma, za kojeg je ubilježio tek jedan nastup ove sezone i to pet minuta u Eurocup susretu protiv Gran Canarije. Ovaj 27-godišnji srpski košarkaš sa svojih 208 cm visine pokriva poziciju centra, a prošlu je sezonu nastupajući za švicarski klub Starwings Basel bilježio 15.0 poena i 8.7 skokova po susretu. Ranije u karijeri nastupao je još Austriji, Njemačkoj drugoj ligi te američkim sveučilištima American University i Kaiser University.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hudson, koji za dva mjeseca puni 37 godina, pravi je košarkaški globetrotter, budući da je krpz karijeru nastupao u čak 12 različitih država, a zadnji angažman imao je u Kataru, gdje je doduše upisao svega jedan nastup još krajem listopada prošle godine. Prošlu je sezonu nastupajući u drugoj grčkoj ligi za Kavalu u prosjeku bilježio 11.8 poena i 5.2 asistencije po susretu. Riječ je o razigravaču visokom 180 centimetara, koji će svakako svojim iskustvom pokušati pomoći mladoj momčadi Dubrave u borbi za ostanak.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano