Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dubrava prvi put u povijesti svladala BSK, Sesvete rutinski protiv Solina

Posljednje ovogodišnje kolo Supersport 1. NL otvorili su Dubrava Tim Kabel te BSK Bijelo Brdo. Na ŠNC Stjepan Spajić u Sigetu, Dubrava je slavila rezultatom 2:1. Ova pobjeda ujedno je i prva u povijesti Dubrave nad BSK. U dosadašnjih devet susreta, četiri puta završilo je neodlučeno, a momčad iz Bijelog Brda slavila je pet puta.

I ovog puta gostima je dobro krenulo, s obzirom da je Josip Tomašević već u 19. minuti doveo BSK u vodstvo od 0:1. Činilo se kako će se na poluvrijeme otići s tim rezultatom, no Mate Pavlović u 43. minuti susreta poravnava na 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlučujući pogodak vidjeli smo u 60. minuti. Tada je brat hrvatskog reprezentativca Josipa Juranovića, Dragan Juranović sigurno realizirao kazneni udarac. Dubrava je tako upisala treću uzastopnu prvenstvenu pobjedu, a BSK drugi uzastopni poraz koji ih je ostavio na dnu ljestvice.

Drugi susret dana odigran je u Sesvetama. Domaćin je rutinski svladao Solin rezultatom 2:0. Pogotke za domaćina postigli su Ivor Ljubanović u 18. minuti te Mateo Topić s bijele točke u 31. minuti susreta.

Sesvete su tako nakon poraza u prošlom kolu kod Vukovara, upisale novu prvenstvenu pobjedu. Solin je upisao još jedan poraz te se nalazi na dnu ljestvice zajedno s BSK-om, oba kluba imaju 11 osvojenih bodova.

Komentari

Povezano