Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dubrava svladala Zrinski i nanijela im prvi poraz nakon šest mjeseci

Veliko iznenađenje vidjeli smo na otvaranju subotnjeg programa Supersport Prve NL, odnosno drugog ranga hrvatskog nogometa. Dubrava, koja je u proljetni dio ušla s četiri uzastopna poraza je na gostovanju svladala Zrinski 2:0. Vodećem Zrinskom je to prvi poraz nakon 15.9. kada ih je također u Gradskom vrtu svladao Orijent.

Nakon nezanimljivog početka, Dubrava je povela u 23. minuti. Nakon duela Marijana Oršolića i Dragana Juranovića kapetan gostiju pada i sutkinja Martinčić odmah pokazuje na bijelu točku, te žuti karton stoperu domaćina. Juranović sam preuzima odgovornost i pogađa s bijele točke, njegov je to osmi pogodak ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogla je Dubrava udvostručiti vodstvo krajem poluvremena. Luka Kekez je odlično uposlio Juranovića koji puca s ruba kaznenog prostora, ali je Marin Stanić to obranio.

Najbolju šansu za poravnanje Zrinski je propustio u 62. minuti. Domagoj Jelavić je ostao nečuvan na nekih 12 metara od gola te je samo trebao pospremiti loptu u mrežu. No, udarac Jelavića otišao je daleko preko gola.

Rješenje pitanja pobjednika došlo je u 90. minuti. Juranović je vratio povratnu loptu Luku Vrbančića koji je ostao sam u kaznenom prostoru. Posuđeni igrač Dinama se nije prepao prilike i mirnom završnicom je potvrdio pobjedu svoje momčadi.

Komentari

Povezano