Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Duje Ajduković poražen na startu Challengera u Francuskoj

Nije dugo ostao aktivan na turniru u Roanneu Duje Ajduković. Svoj nastup je već u ponedjeljak okončao porazom. Splićanina je u laka dva seta svladao Clement Chidekh, 218. tenisača svijeta.

Iako je krenulo obećavajuće za Ajdukovića koji je stigao do dvije break prilike već u prvom gemu ostatak meča nije bio takav za Splićanina. Nakon te dvije neiskorištene break lopte izgubio je svoj servis u idućem gemu. Međutim, vratio se zatim na 2:2 te se činilo kako će se sabrati i pokazati kako je bolji protivnik u ovom meču. To se nije dogodilo i Ajduković je izgubio četiri gema u nizu za 2:6.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I u drugom setu je Ajduković bio nemoćan na primanju servisa dok je na svom do 3:3 spasio ukupno dvije break prilike. Nakon poravnanja na 3:3 ponovno je upao u “crnu rupu” te je izgubio tri gema u nizu za poraz 2:6, 3:6. Chidekha sada čeka ogled s pobjednikom meča između Benjamina Bonzija i Jakuba Nicoda.

Hrvatska ipak nije ostala bez predstavnika na turniru u Francuskoj nakon poraza Ajdukovića. U glavnom ždrijebu Roannea nalazi se i Mili Poljičak koji u utorak izlazi na teren protiv Robina Bertranda, Francuza kojeg je porazio za svoj prvi ITF naslov u Monastiru.

Komentari

Povezano