Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Duje Ajduković u prvom finalu Challengera

Nakon odličnih nastupa cijeloga tjedna Duje Ajduković danas je igrao meč polufinala na Challengeru u njemačkom Luedenscheidu. Njegov protivnik bio je 178. na ATP ljestvici Raul Brancaccio. Nakon točno sat vremena igre Talijan je zbog ozljede predao meč Ajdukoviću koji je tako ostvario plasman u svoje prvo Challenger finale.

Nije dobro krenulo za Duju koji je već u prvom gemu izgubio svoj servis te je Talijan poveo 2:0. Uslijedila su četiri gema u nizu Ajdukovića koji nakon toga ponovno gubi svoj servis. No, u idućem gemu ponovno breaka Brancaccia i ovoga puta mirnim servis gemom sa 6:3 uzima prvi set.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ajduković je u drugi set krenuo s breakom pri rezultatu 1:1. Brancaccio nakon toga uzima medicinski timeout, a nekoliko minuta kasnije i predaje meč. Razlog tomu je ozljeda na koju se Talijan krenuo žaliti pred kraj prvoga seta.

Ipak, to ne oduzima ništa od nove sjajne predstave Ajdukovića koji je od kvalifikacija došao skroz do finala. Tamo ga čeka bolji iz susreta Benoita Pairea i Huga Delliena. Ovim pobjedama Duje će od ponedjeljka ući među 250 najboljih tenisača na svijetu.

Komentari

Povezano