Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Duje Ajduković: “Za meč protiv Nadala sam se pripremao kao da je bilo koji drugi”

Drugog dana “Ofenziva breaka” na Plava Laguna Croatia Openu u Umagu, ekipa Ofenzive popričala je s ponajboljim hrvatskim igračem Dujom Ajdukovićem. Nakon sjajnog tjedna u švedskom Bastadu gdje je ostvario rezultat karijere igrao s Rafaelom Nadalom, Ajduković je došao u Umag.

Iza mene je stvarno sjajan tjedan. Odigrao sam šest mečeva i mislim da sam bio kvalitetan u svima. Sada sam uhvatio dva dana odmora i spreman sam za Umag. Nadam se da ću i u Umagu nastaviti s dobrim predstavama i da ću otići što je dalje moguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U polufinalu Bastada je igrao protiv vjerojatno najboljeg igrača svih vremena na zemljanoj podlozi Nadala. U napetom meču punog preokreta, na kraju nije uspio doći do pobjede i do svog prvog ATP finala.

Da, bilo je stvarno napeto. Pripremao sam se taj meč kao za bilo koji drugi, nisam osjećao neki pritisak. Imao sam svoje prilike, ali Nadal je dobro odigrao i na kraju zasluženo slavio. Ipak je to Nadal.

Foto: Andrej Buvač

Prvi protivnik u Umagu bit će mu Talijan Luciano Darderi koji ima najbolju sezonu u karijeri.

Sigurno nezgodan protivnik koji svoj najbolji tenis igra na zemlji. Nadam se da ću odigrati na vrhuncu svojih mogućnosti, a ako tako bude onda sigurno imam šanse za pobjedu.

Uz Ajdukovića su Umagu još Mili Poljičak i Matej Dodig te Luka Mikrut koji je jučer poražen u meču prvog kola.

Obojica imaju solidan ždrijeb i mislim da mogu iznenaditi. Nadam se da će odigrati dobar meč te ću sigurno navijati za njih.

Prije Ajdukovića u “Ofenziva break” je došao i Holger Rune koji se družio s navijačima te potpisivao autograme. Nažalost, Danac se zbog ozljede ruke povukao s turnira, ali je unatoč tome pronašao vremena za svoje najvjernije navijače.

“Ofenziva break” se održava i sutra, kao i svakog dana Plava Laguna Croatia Opena u Umagu. Ako vas put dovede u Umag, navratite u “Social arenu” gdje od 15:00-16:00 traje naš program.

Foto: Andrej Buvač
Komentari

Povezano