Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dupla suradnja Kolo Muanija i Götzea za polufinale Kupa

U prvom od četiri susreta četvrtfinala njemačkog DFB kupa, Eintracht Frankfurt s 2:0 je pobijedio hit-momčad Bundeslige Union Berlin. Zvjezdanu formu nastavio je francuski napadač Randal Kolo Muani koji je unutar 60-ak sekundi zabio dva komada! A da stvar bude zanimljivija, dva pogotka zabio je dvama različitim nogama, drugi je pritom bio sjajni lob preko vratara, a u oba mu je navrata asistirao Mario Götze, pri čemu je kod prvog sjajnom petom isprve proigrao suigrača! Koliko je gostujući trener Urs Fischer bio zadovoljan svojom momčadi, koja je u prvih 45 minuta tek jednom (neprecizno) pucala po Eintrachtovim vratima, dovoljno govori činjenica da je na poluvremenu napravio čak tri izmjene!

Bio je ovo dvoboj i s hrvatskom notom, a u direktnim su se okršajima nalazili i Kristijan Jakić, kod domaćina na poziciji desnog stopera u sustavu 3-4-3, te Unionov Josip Juranović, koji je zaigrao na neuobičajenoj poziciji lijevog bočnog u sustavu 3-5-2.

Danas od 20:45 svoj četvrtfinalni dvoboj započinju i Bayern München i Freiburg, dok su sutra na rasporedu ogledi Nürnberg – Stuttgart, te RB Leipzig – Borussia Dortmund.

Komentari

Povezano