Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Durant u porazu od Lakersa prestigao Hakeema

Košarkaši Phoenix Sunsa su sinoć na gostovanju kod LA Lakersa poraženi rezultatom 100:95. Nije to toliko iznenađujuće ako znamo da su van stroja bili Devin Booker i Bradley Beal, dvije od tri najveće zvijezde momčadi.

Tako je većina napadačkog tereta ostala na Kevinu Durantu koji nije razočarao ubacivši 39 poena na 50% šuta iz igre (14/28). Ipak, ni to nije bilo dovoljno za pobjedu iako su u završnih 12 minuta ušli s 12 poena prednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Durant će usprkos porazu ovu večer zasigurno imati u lijepom sjećanju jer je tijekom nje postao 12. najbolji strijelac u povijesti regularne sezone. KD je trenutno na 26,949 poena što je u ovom trenutku za tri poena više od legendarnog Hakeema Olajuwona.

Na press konferenciji nakon utakmice je Durant izjavio kako je njegova majka bila “zaljubljena” u Olajuwona te da je od svojih košarkaških početaka upijao i njegove poteze.

U ovom trenutku Durantu nedostaje 365 poena do prestizanja Elvina Hayesa na 11. mjesto povijesne ljestvice, dok mu Moses Malone, trenutno 10. najbolji strijelac svih vremena, “bježi” tek za 462 poena stoga ćemo tijekom sljedećih dana ponovno pisati o košarkašu Phoenixa i njegovom napretku na ovoj ljestvici.

Komentari

Povezano