Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Duvnjak poslije drame protiv Japana: “Ovo nam je bila dobra opomena”

Hrvatska rukometna reprezentacija je u infarktnoj utakmici otvaranja Olimpijskih igara svladala Japan sa 30:29 (13:18). Izabranici Dagura Sigurdssona su do trijumfa došli pogotkom Ivana Martinovića u posljednjoj minuti dvoboja.

Svoj obol ovom preokretu dao je i kapetan reprezentacije Domagoj Duvnjak, a nakon ove pobjede izjavio je sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerujem da nije bilo lako gledati. Japanci su nam napravili puno problema, bili su agilniji od nas i trebalo nam je puno da se probudimo, ali eto probudili smo se. Ovo je jedna dobra opomena jer na Olimpijskim igrama je svaki protivnik težak. Lako se moglo dogoditi da izgubimo danas, no bacili smo se na glavu i preokrenuli utakmicu.

Duvnjak je bio vidno oduševljen svojim mogućim nasljednikom Ivanom Martinovićem koji je zabio pobjedonosni pogodak u zadnjoj sekundi.

Ivan je bio stvarno odličan. Napad prije zadnjeg gola imao je šut i promašio je, no to ga nije pokolebalo. Pokazao je izvrstan karakter i ponosan sam na njega.

O našim idućim protivnicima, Slovencima, Duvnjak je govorio s puno respekta:

Gledali smo malo prvo poluvrijeme njihove utakmice sa Španjolskom. Bili su izvrsni, ali na kraju su poklekli. Poznajemo ih jako dobro i bit će to fantastična utakmica.

Duvnjak i društvo će utakmicu sa Slovenijom odigrati u ponedjeljak s početkom od 11 sati.

Komentari

Povezano