Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dva gola i fenomenalni lob Kramarića nedovoljni za Hoffenheim

Vrlo dobru utakmicu na otvaranju 31. kola njemačke Bundeslige odigrale su momčadi Bochuma i Hoffenheima, a unatoč dvama pogocima Andreja Kramarića gosti se kući vraćaju bez bodova.

Bochum je odigrao jako dobro prvo poluvrijeme, a na odmor su otišli s prednošću od 2:0. Najprije je u 34. minuti sjajno iz slobodnog udarca s 18 metara pogodio Kevin Stoger, da bi u drugoj minuti sudačke nadoknade Felix Passlack pospremio loptu u mrežu nakon greške u obrani Hoffenheima. Stoger je u 63. minuti povisio i na 3:0, pogodivši praznu mrežu nakon što je njegov suigrač u protunapadu pogodio vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti se međutim nisu predavali, a dašak nade vratio im je Kramarić usmjerivši s dva metra u mrežu udarac Davida Juraseka, da bi na 3:2 u 84. minuti smanjio fenomenalnim lobom unutar kaznenog prostora Bochuma. Pokušali su tada nogometaši Hoffenheima doći i do boda, ali lopta u mrežu domaćina više nije ušla.

Bochum je u ovoj utakmici uputio nevjerojatnih 36 udaraca prema vratima Hoffenheima, od čega je 13 njih išlo unutar okvira vrata Olivera Baumanna te su s ovom pobjedom barem privremeno na tri boda pobjegli od mjesta koje vodi u dodatne kvalifikacije za ostanak u Bundesligi.

Gosti su ostali na 9. mjestu s 39 osvojenih bodova, a Kramarić stigao do 11. pogotka u 27 odigranih utakmica ove sezone.

Komentari

Povezano