Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dva prekida u prvom dijelu stajala Zrinjski boljeg rezultata protiv Legije

U 4. kolu skupine E Konferencijske lige, mostarski je Zrinjski doputovao u poljsku prijestolnicu Varšavu na ogled s Legijom koja ih je prije dva tjedna u Mostaru porazila rezultatom 2:1.

Igrači Krunoslava Rendulića su se vrlo brzo našli u zaostatku, već u 14. minuti je Pekhart izveo korner, a Agustyniak na drugoj vratnici zakucao loptu ispod grede Marićeva gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usprkos tome što je situacija u polju bila poprilično izjednačena, Poljaci su u 30. minuti stigli i do 2:0. Josip Ćorluka u svom je šesnaestercu srušio protivničkog igrača, sudac i nakon VAR pregleda ostao pri svojoj odluci, a 33-godišnji kapetan kluba, Portugalac Josué bio je siguran s bijele točke za 2:0.

Prvu ozbiljniju priliku Zrinjski je dočekao tek u smiraj prvog poluvremena, no Čanađija nije dobro reagirao pa se na odmor otišlo s navedenim rezultatom zahvaljujući dvama pogocima iz prekida.

U igru su za Plemiće u drugom dijelu ulazili i Zlomislić, Bradarić, Kiš i Mišić, no Legia nije dozvolila da Zrinjski napravi preokret sličan onome kojeg su bili napravili u prvom kolu protiv AZ Alkmaara, pa tako Mostarci i dalje ostaju na toj jednoj jedinoj pobjedi i čekaju ishod utakmice Aston Ville i AZ Alkmaara koji bi im mogao odrediti nadanja u eventualni prolazak grupe.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano