Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dvojac iz Zaboka otišao na nove destinacije

Dvojica dosadašnjih košarkaša Zaboka, jednog od najugodnijih iznenađenja protekle sezone FAVBET Premijer Lige, pronašli su angažmane za sljedeću sezonu, a obojica će i dalje igrati u najjačem rangu hrvatske košarke – jedan u najjužnijem, a drugi u najistočnijem klubu.

Bruno Rebić prošlu je sezonu s 9.7 poena, 3.1 skokova i 4.0 asistencije po susretu bio jedan od najkonstantnijih igrača Zaboka, u kojem je proveo samo jednu sezonu. Ovaj 192 cm visoki bek karijeru nastavlja u Vrijednosnicama Osijek, koji se u Premijer Ligu vraćaju nakon dvije sezone odsutnosti. Rebić je karijeru započeo u matičnom Splitu, uz posudbe u Omišu, Universitasu i Alkaru slijedi put u Šibenku te potom u Zabok, odakle sada seli među Brokere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov dosadašnji suigrač s krilne pozicije Lukša Buljević karijeru će nastaviti u Dubrovniku. Prošlu sezonu Buljević je započeo u nizozemskom prvoligašu Zwolle Landstede, da bi se u prosincu pridružio Zaboku, za kojeg je u domaćem prvenstvu bilježio 6.8 poena i 2.3 skoka po utakmici. Buljević je 22-godišnjak visok 199 cm, koji je do sada u karijeri nosio dres Cibone, Dubrave, Bosca te prije nizozemske avanture također Zaboka.

Komentari

Povezano