Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dvojica finalista juniorske Lige prvake odlaze u Široki Brijeg

Prvo je Poljud Pecarom zamijenio Marijan Budimir, a sada bi mu se na raspologanju trebala naći još dvojica igrača s kojima je surađivao u omladinskom pogonu Hajduka. Generacija “Tića” koja je u dvije sezone napravila veliki iskorak u juniorskoj Ligi prvaka započinje svoje seniorske karijere na posudbama širom regije, dok će Marko Capan i Jere Vrcić ići put Širokog Brijega i novo-starog trenera.

Obojica su bili jedni od ključnih članova postave koja je otišla do finala europskog natjecanja i titule viceprvaka Hrvatske te je svaki već upisao službeni debi za Hajduk. Posudbe će im omogućiti da se afirmiraju u seniorski nogomet kroz nedavno dogovorenu poslovno-sportsku suradnju dva kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Capan se istaknuo kao izuzetno promišljena 19-godišnja šestica i stručnjak za prekide, a 18-godišnji Vrcić stigao je u prvi plan ponajviše zahvaljujući svojem golgeterskom nizu u prošloj sezoni UEFA Youth lige i odličnim snalaženjem u jedan-na-jedan situacijama. Inače je upravo Vrcić bio strijelac prvog pogotka u polufinalnoj utakmici protiv Milana koju su “Bijeli” dobili rezultatom 3:1.

Široki je sezonu 2022./23. završio na petoj poziciji, tek četiri boda udaljen od posljednjeg mjesta koje vodi u Europu. Prvi susret u predstojećoj sezoni BiH Premijer lige odigrat će u petak na gostujućem travnjaku protiv Posušja.

Komentari

Povezano