Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
VijestiZanimljivosti

Dvorana Višnjik rasprodana, dolaze i NBA zvijezde

Nedjeljna, treća utakmica finalne serije HT Premijer Lige između Zadra i Splita u kojoj Zadrani nose 2 pobjede sa Gripa, igrat će se pred punim tribinama zadarske Dvorane Krešimir Ćosić, pošto su sve karte za istu rasprodane.

Kapacitet gledališta na fiksnim tribinama je 6.503 mjesta, a uz to postoje i 4 teleskopske tribine pa se ukupni kapacitet može povećati i do 8.500 sjedećih mjesta, a kad na to nadodamo VIP i press tribine, ukupni kapacitet iznosi gotovo 9.000 mjesta pa ostaje za vidjeti koliki će točan broj gledatelja biti na utakmici sutra, no atmosfera koja se očekuje mogla bi biti fantastična i onakva kakva dolikuje završnici državnog prvenstva i kakvu smo nedavno imali prilike vidjeti i na futsalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, zanimljivost je kako će utakmici prisustvovati umirovljene NBA zvijezde i trenutni Podcasteri Matt Barnes i Stephen Jackson, obojica vlasnici po jednog NBA prstena, koji u Zadru borave u okviru jednog medijskog eventa. Barnes, koji je NBA prsten osvojio s Golden State Warriorsima 2017. i Jackson koji je to isto učinio sa San Antonio Spursima 2003., domaćini su podcast showa All The Smoke u kojem donose priče iz karijera i života najvećih košarkaških ikona.

Nadajmo se da će košarkaši obaju finalista pružiti kvalitetnu predstavu, čime će još dodatno začiniti nedjeljni spektakl na Višnjiku.

Komentari

Povezano