Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Eden Hazard je raskinuo ugovor s Real Madridom

Eden Hazard je raskinuo ugovor s Real Madridom. „Kraljevski klub“ je izašao s izjavom u kojoj je rečeno kako su sporazumno raskinuli ugovor s bivšim reprezentativcem i kapetanom Belgije.

Eden Hazard je iz Chelsea došao u Real Madrid u ljeto 2019. godine. Za njega je tad plaćeno 115 milijuna eura te se od njega očekivalo da će zamijeniti Cristiana Ronalda. Unatoč tome što je Hazard s Realom osvojio 2 La Lige, Ligu Prvaka, UEFA Superkup, FIFA svjetsko klupsko prvenstvo, Španjolski kup i Španjolski superkup, Belgijanac nije ispunio očekivanja. Hazard je za Real u prvenstvu nastupio 54 puta te postigao samo 4 pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što smo već pisali na portalu, Hazard godinama nije više ni sjena igrača kao što je nekoć bio. Bivši kapetan belgijske reprezentacije se umirovio od nacionalne selekcije nakon Svjetskog prvenstva u Kataru. Očekivalo se da će odraditi posljednju godinu ugovora u Madridu te onda vjerojatno otići u mirovinu. S obzirom na to da je ugovor prekinut godinu dana ranije, moguće je da je kraj Hazardove karijere bliži nego što smo očekivali.

Komentari

Povezano